Fyra samtal om välfärden – Laga välfärden som poddradio

I en mycket liten studio på Sveavägen i centrala Stockholm spelade Ursula Berge, Titti Fränkel och Camilla Sköld idag in fyra samtal på temat  Laga välfärden.
I en mycket liten studio på Sveavägen i centrala Stockholm spelade Ursula Berge, Titti Fränkel och Camilla Sköld in fyra samtal på temat Laga välfärden.

 Äldreomsorgshandläggarnas yrkesroll blandas ofta ihop med budgetansvar. Sex av sju har försörjningsstöd av fel skäl. Hundratusen akademiker med utländsk examen skulle kunna få kvalificerade jobb snabbare och effektivare. En majoritet av landets rektorer skulle vilja ha mer resurser till skolkuratorer och elevhälsa. Det är några av de lärdomar som nu finns att lyssna sig till på poddradio.

Vi har spelat in fyra samtal på temat Laga välfärden. De som samtalar är Ursula Berge, samhällspolitisk chef, Titti Fränkel, utvecklingschef, och Camilla Sköld, socialpolitisk chef på Akademikerförbundet SSR.

  1. Trygghet före försörjningsstöd (19,9 MB)
  2. Äldreomsorg (20,2 MB)
  3. Akademiker med utländsk examen (17,4 MB)
  4. Elevhälsan (13,5 MB)

Om du inte vill ladda ner filerna kan du Lyssna eller prenumerera på vår poddradio (iTunes) eller lyssna direkt på Soundcloud.